dilluns, 13 de desembre del 2010

UNA BONA IDEA PER A LES EMPRESES GIRONINES

UNA BONA IDEA PER A LES EMPRESES GIRONINES
Les persones són un immillorable actiu per al treball en equip. Saber compartir és un dels millors elements per a aconseguir-ho. Aquesta és la visió que jo en tinc. Una visió fruit de l’experiència d’haver sabut trobar bones persones per a bons projectes. Projectes? Si, i dels bons. Dels que fan país. Dels que fan empresa. Dels que volen contribuir a la millora del talent. Un talent, ara més necessari que mai.
Tot just fa un any i mig em vaig asseure a la barra d’un cafè amb en Marc. Tenia una idea i la volia compartir. En Marc la va encaixar de seguida i no només la va millorar sinó que em va proposar noves persones per dur-la a terme: en Xavier, la Neus i la Carme. Anteriorment s’hi havia incorporat la Cristina, ella també se sentia motivada per la idea. Amb el pas de les setmanes varem anar debatent la idea. A les següents trobades la idea començava a prendre cos, i ho varem proposar a noves persones: en Roger, en Marc i en Mario varen ser els següents. I d’aquí encara s’hi van incorporar la Silvana i en Ricard. I no em descuido a ningú? Aquests varen ser, si més no, els principals. De fet, hem rebut suports, i de ben segur que incorporarem noves persones a la nostra idea. Nou capital humà disposat a compartir a debatre i a promoure un teixit empresarial més dinàmic i competitiu a les nostres comarques i al nostre país.

I de quina idea parlem? Tots junts hem planificat, dissenyat i iniciat una plataforma que promogui la professionalització del màrqueting, la comercialització i les vendes entre els professionals del nostres petit país. Una associació en definitiva, un club, creat de l’esperit de treball. Una idea però que va més enllà i que vol promoure també el treball en equip. Que vol posar en valor el talent, el valor de les persones, i molt especialment l’humà que tant valor afegit genera en les relacions personals i en el món de l’empresa.


I com ho volem fer? L’AGMV un valor al servei de la societat empresarial
I perquè? Doncs perquè creixem fermament en aportar noves eines que permetin a les persones, els professionals i a les empreses, a ser més competitius i sòlids davant del món que tenim davant nostre. Un món competitiu, dinàmic, turbulent, on cal prendre consciència de la necessitat d’estar preparat si volen saber afrontar-lo amb èxit.
Amb tres eixos bàsics. Impulsant la formació i el talent. Investigant amb i per als nostres professionals i empreses. Generant noves idees al servei del nostre capital humà i al servei de la societat empresarial. Anem a pams:
Impulsant la formació i el talent conjuntament amb les institucions líders de les nostre comarques en aquesta matèria. Formació àgil, concreta, visual i on esc comparteixin experiències i valors. Formació en noves tendències i formació que posi en valor el lideratge i els valors humans.
Investigant amb i per als nostres professionals i empreses és el segon àmbit de treball proposat i on volem posar al servei de les empreses, informació objectiva sobre la realitat del mercat. Informació que ens aporti el coneixement necessari per a prendre decisions de la millora manera possible.
Generant noves idees a l’empresa gironina. Ras i curt, creant valor per als nostres professionals: innovació, servei, bones pràctiques,... que compleixin el principal dels nostres objectius: donar valor a les persones, compartir, promoure el treball en equip coma base per ser més competitius i fer de les nostres comarques, un territori empresarialment parlant més competitiu.
La idea ja s’ha creat. Gràcies a tots els que heu posat valor en aquesta idea. Ara ens toca seguir treballant. El camí és llarg però ple de bones expectatives.

1 comentari:

  1. Endevant amb el projecte i gràcies per voler-ho compartir.
    Bones festes !

    Sandra Gard

    ResponElimina