dimarts, 13 de setembre del 2011

BENVINGUDA AL CLUB DE MÀRQUETING

Les persones són un immillorable actiu per al treball en equip. Saber compartir és un dels millors elements per a aconseguir-ho. I per això cal saber trobar bones persones per a bons projectes. Projectes dels que fan país i dels que fan empresa. Dels que volen contribuir al foment del talent. Un talent, ara més necessari que mai.
Tot just fa un parell d’anys em rondava pel cap una inquietud i la volia compartir. En Marc va ser el primer a qui la vaig explicar. La va encaixar de seguida i no només la va millorar sinó que em va proposar noves persones amb qui compartir-la: en Xavier, la Neus i la Carme. Amb el pas de les setmanes ens varem anar trobant, i la meva inquietud s’havia convertit en una idea d’equip. A les següents trobades la idea va anar prenent cos, i ho varem proposar a noves persones: en Roger, en Marc, en Ricard, la Cristina i en Mario.

I d’aquí encara s’hi van incorporar la Silvanna, en Xavier, en Ramon, i finalment l’Anna, que amb el seu impuls ens va ajudar a projectar i donar forma al que ja era una bona idea en tots sentits: la creació d’un Club de Màrqueting i vendes de les comarques gironines que en promogui la seva professionalització a través de tres eixos de treball:

1. Impulsant la formació i el talent conjuntament amb les institucions líders de les nostre comarques en aquesta matèria. Formació on es comparteixin experiències, valors i noves tendències que realcin el lideratge.

2. Investigant i disposant d’informació objectiva i veraç sobre la realitat dels mercats i que aporti el coneixement necessari per a prendre millors decisions.

3. Generant noves sinergies mitjançant trobades i espais de contacte que permetin compartir, promoure i debatre, als professionals, en relació al món empresarial.

La idea ja s’ha creat, el 15 de setembre és la data que recordarem com el seu inici! Ara ens toca seguir treballant. El camí és llarg però ple de bones expectatives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada