dijous, 20 d’octubre del 2011

FORMACIÓ EN LIDERATGE PERSONAL,... A LA UdG

El proper mes de gener la UdG inicia un nou programa sobre lideratge i desenvolupament personal. Es tracta d'un programa que pretén facilitar als participants unes eines d’autoconeixement i autoanàlisi que els permetin guanyar consciència de les seves autèntiques potencialitats fins al punt de comprovar que tothom pot crear la seva pròpia realitat i trobar el sentit i el propòsit que integren l’autèntic concepte d’èxit professional i vital i també de satisfacció real.

L’objectiu final del programa és que la persona que hi participa aconsegueixi ser plenament conscient d’allò que vol fer i de com ho vol fer, tant en el camp del seu desenvolupament personal i vital com del professional i laboral, i, a través d’aquesta consciència, impulsi els canvis necessaris per sentir-se ple i realitzat.
En relació al col·lectiu al que va dirigit, el programa es troba specialment dissenyat per a aquelles persones que necessiten millorar el seu desenvolupament personal i professional. Per aquesta raó s’adreça principalment a persones que volen millorar la seva capacitat de lideratge, que cerquen l’assoliment d’una gestió òptima de les pròpies capacitats o les capacitats de liderar un equip, i que, al mateix temps, ho volen fer d’una manera equilibrada, conscient i amb sentit. En general, va destinat a totes aquelles persones que vulguin treballar el seu interior i les seves habilitats com a persones, tant per dur a terme un projecte personal com professional.
Per a més informació podeu entrar a la pàgina web: www.fundacioudg.org
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada