dimarts, 31 de maig del 2011

NOVA EDICIÓ DEL POSTGRAU EN DIRECCIÓ DE MÀRQUETING, VENDES I LIDERATGE

El proper octubre iniciem el nou programa de postgrau en Direcció de Màrqueting, Vendes i Lideratge Comercial. Enguany celebrem la cinquena edició i com a tal incorporem noves actuacions.
En primer lloc, el programa comptarà amb un stage inicial de sis hores que realitzarem a l'empresa FANG AVENTURA i on hi passarem el dia treballant aspectes vinculats al màrqueting. La sessió inclourà dinar i tarda de lleure i interacció entre l'alumnat.

El programa inclourà aquest any, tot un seguit de xerrades i visites a empreses a efectes que els alumnes puguin conèixer de primera ma el funcionament d'aquestes.
A l'igual que en d'altres anys, el programa seguirà comptant amb la presència de destacats professionals del món del màrqueting de prestigioses escoles de negoci,...
Finalment i pel que fa al contingut, el prorama constarà d'un total de 9 seminaris, permetent així, que els alumnes que així ho desitgin puguin cursar aquella part que més els interessi. D'aquesta manera, una vegada més, els alumnes es podran crear el seu propi itinerari comercial pel que fa al món de l'estratègia, el màrqueting, les vendes i/o el lideratge.
Com cada any, el programa es realitzarà els divendres de 18 a 22 hores i alguns dissabtes de 10 a 14 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada